"Rise and shine!"

In het licht van de “perfecte wereld” hebben we faalangst, werkdruk, participatiedruk, zorgdruk en – niet te vergeten – gelúksdruk gecreëerd. Helaas, de perfecte wereld bestaat niet. In veel beroepsgroepen is de ‘stakingsdreiging’ groeiende; het lichaam staakt al langer in de vorm van o.a. ‘burn-out’, ook op steeds jongere leeftijd. Hoe behoud je nuance en reflectie in een wereld vol scoringsdrang en -druk? Wanneer is het goed genoeg? Wanneer doe jij het goed genoeg? Hoe zorg jij voor veerkracht in lijf, leven en loopbaan?

In deze training van Raaf en Koekoek leer je je persoonlijke veerkracht te vergroten, en leer je hoe je jezelf daarin ‘gezond’ kunt houden. Preventief. Waarin werk bijdraagt aan een goed  leven. Een leven waarin geluk en ongeluk, succes en falen, samen en alleen, voorspoed en tegenspoed samen kunnen gaan.

Losse modules

Persoonlijke Coaching

“ik heb onenigheid met mijn manager. Hij begrijpt mij maar niet en ik hem niet”.

“Ik heb al van alles geprobeerd, maar er moet echt iets veranderen in mijn werk/prive balans.”

“ik heb het gevoel dat ik niet gezien word voor wat ik allemaal kan en dat frustreert mij en het is niet de eerste keer”. Zomaar wat vragen die aanleiding kunnen zijn voor een coachingstraject.

Coaching bij Raaf en Koekoek betekent dat je andere informatiebronnen bij jezelf gaat ontdekken, andere manieren van kijken ook, die jou de mogelijkheid geven je eigen vraag ‘op te lossen’. We werken met het ‘onbewuste’, kijken naar jouw patronen en patronen van het systeem waar je je in bevindt.

Maak een afspraak voor een gratis intake-gesprek en kijk of coaching iets voor jou is.

Loopbaanbegeleiding

In deze begeleiding van Raaf en Koekoek helpen wij je ontdekken wat voor jou belangrijke waarden zijn in het werk, wat jouw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden zijn en hoe je deze inzichten vertaalt naar loopbaanwensen en de realisatie daarvan.

Wat betekent werk voor mij? Waarom werk ik bij deze organisatie? Doe ik nu echt wat ik altijd al wilde doen en zou dat überhaupt mogelijk zijn? Hoe realiseer ik mijn ambities en wat heb ik daar voor over en wat niet? Ken ik mijn kwaliteiten en hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Zomaar een aantal vragen die je jezelf vroeg of laat stelt tijdens je loopbaan.

Maak een afspraak voor een gratis intake-gesprek en kijk of loopbaan begeleiding iets voor jou is.