Masterclass van Raaf & Koekoek op 30 maart

Hoe een ‘app’ het beoordelingssysteem goed op de kop zet…

De kranten staan er vol mee: wég met functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. Ze worden het minst gewaardeerd van alle HR-instrumenten. Nog even en er wordt een kritische massa bereikt om over te stappen op een nieuwe manier van ‘motiveren en excelleren’. De grote vraag is alleen of dat ook echt op een nieuwe manier zal gaan of dat het blijft bij hippe apps om ‘oude beoordelingssystemen’ te restylen. Wordt het vernieuwen of wordt het veranderen? Een nieuwe buitenkant zonder de binnenkant te vernieuwen? Het behoeft geen uitleg dat er dan waarschijnlijk niets verandert.

In onze masterclass van 30 maart aanstaande (gratis voor lezers van onze nieuwsbrief) gaan we de transitie van het oude beoordelen naar het nieuwe waarderen beschrijven, ervaren en verbeelden. IDEA[X] (een BOOKS bv) zal een demonstratie geven van hoe dat nieuwe beoordelen er in een ‘waarderingsapp’ uit zou kunnen zien. Zodat nieuwe systemen ook echt nieuwe manieren ondersteunen.

Programma
Inspireren, ervaren (demo app) en uitwisselen. Uitwisselen doen we onder andere met de gemeente Hollands Kroon, een moedige organisatie die al met een beoordelings-app van  werkt.

Tijden

Deze Masterclass wordt gegeven op woensdag 30 maart 2016 van 15.00 tot 17.30.

Deelnemers

Het minimum aantal deelnemers aan deze Masterclass is 16, het maximum is 30.

Kosten en deelname

Deelname aan deze Masterclass is kosteloos en op basis van “Invitation Only”. Stuur gerust een mail naar info@raafenkoekoek.nl als je graag uitgenodigd wilt worden of iemand door ons wilt laten uitnodigen.

Locatie

De locatie is Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40a, te 4106 LC Culemborg. Voor routebeschrijving http://www.werkaanhetspoel.nl/webv341/index.php/route

Inschrijven voor deze masterclass kan hier:

Oh no...This form doesn't exist. Head back to the manage forms page and select a different form.