Hoe is het om met ons te werken?

Enige tijd geleden vertelde mijn nieuwe manager dat mijn contract niet verlengd zou worden. Ondanks dat ik me 2 jaar voor meer dan 100% had ingezet en het naar mijn zin had op het werk, viel van de ene op de andere dag het doek. Via via kwam ik terecht bij Raaf en Koekoek voor loopbaancoaching. Op dat moment had ik 9 jaar werk ervaring in een specifieke branche, echter had ik het gevoel nooit helemaal begrepen te worden. Van nature pakte ik dingen liever op een andere manier aan dan mijn collega’s, maar waarom? Karen Bijland liet me tijdens 2 zeer effectieve sessies inzien waaraan dit ten grondslag lag en waar mijn kwaliteiten juist wel liggen. “Omdenken” noemde ze dat. Een mooie term die me veel heeft gebracht, want dankzij deze sessies heb ik de stap durven zetten om een hele andere kant op te gaan. Een kant met onzekerheden, maar ook een kant waarin ik eindelijk mijn “koekoeksei” kwijt kan.

 

Carola van der Linden